Met een herinneringssieraad gedenk je jullie liefde. De assieraden van Knupp kenmerken zich door het zichtbaar houden van as van jouw dierbare. Geef jezelf een dierbare en persoonlijke ashanger van Knupp cadeau.

Draag je herinnering vlak bij je hart waar het je troost biedt en verbindt met alle mooie momenten. Het overlijden van een dierbaar iemand brengt veel verdriet met zich mee. Dit verdriet gaat samen met een groot gemis. In een ashanger bewaar je op een mooie manier de as van jouw dierbare vlak bij je hart. Het helpt je het gemis een klein stukje te verzachten.

Subtiel zichtbaar

In de assieraden van Knupp is de as van jouw geliefde subtiel zichtbaar. Het is een gedenksieraden voor jouw persoonlijke herinnering. De zilveren hangers hebben een uitsparing waarin een klein beetje as wordt verzegeld met (gekleurde) resin kunsthars. Zo ontstaat er een glanzende, harde afwerking. Een stijlvolle sieraad met jouw eigen verhaal. 

Collier

Bij hanger hoort een collier van eerste gehalte zilver met een lengte van 45 cm. Wil je de hanger korter dragen dan kan dat want de colliers van Knupp hebben een extra inhaakoog op 42 centimeter. Bij de meeste mensen valt het collier op een lengte van 45 cm net in het kuiltje tussen je sleutelbeenderen.

Personaliseren

Maak je hanger extra persoonlijk met je eigen gravure. De knopen van Knupp zijn erg lastig te graveren omdat er geen rechte vlakken aan zitten. Daardoor is er slechts ruimte voor ongeveer 7 karakters. Mijn gedenksieraden zijn beschikbaar in hoogwaardig eerste gehalte (925) Sterling zilver en op aanvraag in 14 karaat goud.

Goed om te weten

Eenmaal uitgehard is het sieraad geschikt om jarenlang te dragen en te koesteren. Het is goed om te weten dat je wel uit moet kijken met water en zweet. Doe je dierbare kleinood af bij het douchen en sporten. Zo voorkom je dat de resin loslaat waardoor de kans bestaat dat je het verliest. Wil je dit risico niet lopen? De collectie herinneringssieraden van Knupp biedt meerdere hangers zonder resin die een knooppunt in jouw leven symboliseren.

Andere mogelijkheden

Waar je vroeger de as alleen kon bewaren in een urn zijn er tegenwoordig allerlei andere mogelijkheden. Natuurlijk bestaan er nog steeds klassieke urnen. Maar er zijn nog meer opties voor het bewaren van as. In de ashangers van Knupp bewaar je een klein beetje as in een sieraad dat je altijd bij je draagt. Omdat er slechts een klein beetje as in het sieraad gaat kun je de rest bewaren in een urn thuis of bij het crematorium. Je kan de as op verschillende manieren verstrooien, gebruiken als grondstof waaruit een boompje groeit of er een vuurpijl van laten maken. 

 

Een knoop verbindt ons met ons verleden, stopt niet maar loopt door naar wat komen gaat.