Verbrand hout basis met gravure
Ashanger Hart
Knupp Ster

Afscheid

Draag je herinnering vlak bij je hart waar het je troost biedt en verbindt met alle mooie momenten. Het overlijden van een dierbaar iemand brengt veel verdriet met zich mee. Dit verdriet gaat samen met een groot gemis. In een ashanger bewaar je op een mooie manier de as van jouw dierbare vlak bij je hart. Het helpt je het gemis een klein stukje te verzachten.

De knopen van Knupp staan symbool voor een tastbare herinnering aan een ‘knooppunt’ in je leven. Afscheid nemen van een geliefde is zo’n knooppunt.

Subtiel zichtbaar

In de assieraden van Knupp is de as van jouw geliefde subtiel zichtbaar. Het is een gedenksieraden voor jouw persoonlijke herinnering. De zilveren hangers hebben een uitsparing waarin een klein beetje as wordt verzegeld met (gekleurde) resin kunsthars. Zo ontstaat er een glanzende, harde afwerking. Een stijlvolle sieraad met jouw eigen verhaal. 

Knoop personaliseren

Personaliseer de knoop met jouw eigen persoonlijke gravure . Ik stuur het gratis naar je toe.

Vormgeving

Herinneringen zijn vaak omgeven door liefde. De liefde voor jezelf en voor elkaar. Een knoop is mijn vertaling van deze liefde. Niet te strak want dan gaat hij knellen maar met ruimte om los te laten, voor ontwikkeling en reflectie, het maken van nieuwe herinneringen.

Een knoop verbindt ons met ons verleden, stopt niet maar loopt door naar wat komen gaat.

Een knoop verbindt ons met ons verleden, stopt niet maar loopt door naar wat komen gaat.