Verbrand hout basis met gravure

Afscheid

Het overlijden van een geliefde is een bijzondere verdrietige gebeurtenis. De tijd rondom het afscheid nemen en sterven van een dierbare gaat vaak samen met momenten van veel emotie maar ook van goede herinneringen.  De zilveren sieraden van Knupp zijn solide uitgevoerd om als jouw dierbare en persoonlijke herinnering vlak bij je hart te dragen waar het je troost biedt en je verbindt met alle mooie momenten.

De knopen van Knupp staan symbool voor een tastbare herinnering aan een ‘knooppunt’ in je leven. Afscheid nemen van een geliefde is zo’n knooppunt.

Herinneringen zijn vaak omgeven door liefde. De liefde voor jezelf en voor elkaar. Een knoop is mijn vertaling van deze liefde. Niet te strak want dan gaat hij knellen maar met ruimte om los te laten, voor ontwikkeling en reflectie, het maken van nieuwe herinneringen.

Een knoop verbindt ons met ons verleden, stopt niet maar loopt door naar wat komen gaat.

Knupp is bezig met het ontwikkelen van assieraden. Ik verwacht de sieraden waarin subtiel de as van jouw dierbare in verwerkt kan worden medio mei 2022 in collectie te hebben. 

Knoop personaliseren

Personaliseer de knoop met jouw eigen persoonlijke gravure . Ik stuur het gratis naar je toe.