Knupp Jewellery

Jouw beleving

foto zilveren knoop Ring
foto matte basisknoop
Knupp star

Jouw beleving

Knupp herinneringssieraden zijn speciaal voor die emotionele periode vol liefde. Je bent blij en wilt het leven vieren, Je bent geslaagd of heb een belangrijk doel gehaald. Of de andere kant, je hebt een burn-out,  bent ziek geweest of je mist een geliefde. Het zijn perioden in je leven die samengaan met veel persoonlijke betrokkenheid, liefde en emotie.

Beterschap
Je bent ziek of je herstelt na een zware periode van ziek zijn. Vaak een proces van persoonlijke ontwikkeling en groei als een knoop die ontward moet worden.

Blijdschap
Momenten waarnaar je hebt uitgekeken. Je diploma, bruiloft of je zwangerschap. Perioden waarin herinneringen worden gemaakt.

Afscheid
De tijd rondom het sterven van een dierbare gaat vaak samen met momenten van veel emotie maar ook van goede herinneringen. 

Ik noem het knooppunten. De sieradencollectie van Knupp bestaat uit knopen die symbool staan voor zo’n periode of gebeurtenis. Je draagt een Knupp als dierbare herinnering.

 Personaliseer de knoop met jouw eigen persoonlijke gravure . Ik stuur het als cadeau verpakt gratis naar je toe.

Knooppunt:
Bijzondere gebeurtenis die vaak samengaan met momenten van veel emotie zoals bij een geboorte, overlijden, trouwen, behalen van je diploma of overwinnen van je ziekte. Blijdschap, trots, verdriet, angst, allen omgeven door liefde. De liefde voor jezelf en voor elkaar.

Een knoop is mijn vertaling van liefde. Niet te strak want dan gaat hij knellen maar met ruimte om los te laten, voor ontwikkeling en reflectie, het maken van nieuwe herinneringen. Een knoop verbindt ons met ons verleden, stopt niet maar loopt door naar wat komen gaat.