Herinneringssieraden worden vaak gegraveerd met een datum, naam of initiaal. Met een gravure personaliseer je jouw hanger van Knupp en dat maakt het een extra dierbare verrassing dat je verbindt met de herinneringen uit je verleden. Een gravure maakt jouw sieraden echt persoonlijk en een uniek cadeau.

 

Standaard lettertype of graveren met eigen handschrift

Je kunt een zilveren gedenkknoop graveren met een standaard lettertype maar je wist je dat je ook je eigen handschrift of die van je dierbare kan laten graveren?  De knopen van Knupp zijn erg lastig te graveren omdat er geen rechte vlakken aan zitten. Hele verhalen kunnen we er niet in kwijt.

De ideeën van Knupp.

Omdat de gedenkknopen van Knupp aan alle kanten rondlopen is het moeilijk om ze te graveren. Er kunnen ongeveer 8 karakters in een zilveren knoop gezet worden. Hieronder zie je een aantal ideeën.

  • Een naam
  • Jullie initialen met een plusje of een hartje ertussen.
  • Een hartje.
  • Jouw koosnaampje.
  • Een verwijzing naar een bijbelse spreuk, een lied of psalm.
  • Een datum

Nieuwste apparatuur

Met een laserapparaat zetten we de gravure in je knoop. Dat is bewerkelijk en door de ronde vormen geen gemakkelijke opgave. Weet dat er alles aan wordt gedaan om de gravure zo goed mogelijk te plaatsen. Kan het niet dan ben daar eerlijk in en gaan we in overleg om te kijken naar wat er wel mogelijkheden is.

Voor het graveren van de knopen van Knupp maken we gebruik van de laatste apparatuur op het gebied van lasertechniek. Deze techniek maakt het mogelijk de buitenkant van de rondlopende knoop te bewerken.

Graveren is een eeuwen oud ambacht waarbij de graveur met een steker afbeeldingen en sierschrift graveert in sieraden en gebruiksvoorwerpen van edele metalen. Het materiaal wordt echt weggestoken. Een graveur beoefend een bijzonder ambacht dat door het handwerk kostbaar is. Gelukkig zijn er nu ook machines die je knoop personaliseren waardoor jouw gedenksieraad extra dierbaar wordt.

Wat kost het graveren van een herinneringsknoop

Alle knopen van Knupp, met uitzondering van de mini en midi basisknoop kunnen gegraveerd worden. Houd er wel rekening mee dat de levertijd oploopt naar 5-7 werkdagen en dat er extra kosten in rekening worden gebracht. In de webwinkel vind je de actuele bedragen.

Met een gravure leg je op een bijzondere manier een dierbare herinnering aan een knooppunt in je leven vast.