Knupp Assieraden

Nieuw in de collectie: Assieraden.

Gedenk jullie liefde. Draag jouw dierbare en persoonlijke ashanger vlak bij je hart waar het je troost biedt en je verbindt met alle mooie herinneringen.

Medio mei 2022 verwacht ik mijn ashangers te kunnen leveren. er wordt nu hard aan gewerkt. Heb je interesse? Vul dan het formulier onderaan deze pagina in dan hou ik je op de hoogte.

De assieraden zijn gemaakt van hoogwaardig eerste gehalte Sterling zilver. Het beste edelmetaalmateriaal om een gedenksieraad mee te maken. Waardevol, stevig en mooi, om jarenlang te dragen en te koesteren. De assieraden van Knupp kenmerken zich door het zichtbaar houden van asresten van jouw geliefde.

Knupp heeft een unieke collectie hoogwaardige zilveren sieraden rondom het thema ‘knoop’. De knopen staan symbool voor een dierbare herinnering aan een ‘knooppunt’ in je leven.

Een knoop verbindt ons met ons verleden, stopt niet maar loopt door naar wat komen gaat.

Maak het sieraad extra bijzonder met jouw persoonlijke gravure. Een dierbare herinnering aan jullie liefde om jarenlang te dragen en te koesteren.

Koester je liefde met een ashanger van Knupp

Het overlijden van een geliefde is een bijzondere verdrietige gebeurtenis. De tijd rondom het afscheid nemen en sterven van een dierbare gaat vaak samen met momenten van veel emotie maar ook van goede herinneringen. De zilveren sieraden van Knupp zijn solide uitgevoerd om als jouw dierbare en persoonlijke herinnering vlak bij je hart te dragen waar het je troost biedt en je verbindt met alle mooie momenten.

Interesse in een assieraad van Knupp?

Vul onderstaand contactformulier in en ontvang eenmalig de nieuwsbrief over onze assieraden. Geef hieronder aan of je een zakelijke of particuliere klant bent, zodat wij je zo goed mogelijk kunnen helpen.